Keramisk coating

Overblik over vores coatings

null

Paint Coating

Keramiske Lak Coating med op til 9 års holdbarhed - med Garanti. Giver optimal glans og hårdhed på 10H.

null

Wheel Coating

Højtemperatur Coating sikrer ikke kun mod varme men også ekstrem afvisende overfor bremsestøv og snavs.

null

Glass Coating

Optimal udsyn og modstangsdygtig overfor frost, snavs og salt.

Keramisk coating

Keramisk coating, også kendt som nano coating, er en hjælpende hånd til at bevare din bils pæne ydre. For selvom det kan være svært at bevare den skinnende facade, er der nogle ting, som man kan gøre for at undgår slitage. Med tiden vil vind, vejr og småsten skabe ridser eller misfarvninger i din bils originale lakering, hvilket kan ødelægge den samlede køreoplevelse. Derfor kan du med fordel få påført et lag af keramisk coating, så lakeringen på din bil bliver mere skinnende og robust. En keramisk coating beskytter din bils lakering i højere grad end voks og lakforsegling, da produktet er langt tykkere. Derudover er det vandafvisende og mindsker risikoen for misfarvninger af solen.

Hos Massoni vægter vi kvaliteten højt. Vi sætter vores lid til, at du skal få fornemmelsen af at have en ny bil, selv efter flere år. Derfor foretager vi, inden påbegyndelsen af den keramiske coating, en gennemgang af din bil. Dermed kan vi sikre dig, at gamle ridser ikke bliver forsejlet eller skinner igennem. Er du nysgerrig på at finde ud af, om keramisk coating er det rigtig valg for dig og din bil, er du velkommen til at kontakte os. Vi står med vores mange års erfaring klar til at hjælpe og vejlede dig på området.

Hvordan virker keramisk coating?

Keramisk coating er et lag af beskyttelse, der lægges ovenpå den originale lakering på din bil. På den måde skabes der et glansfuldt lag af lakering, som ikke kun mindsker risikoen for at rå ridser i din bil, men også beskytter den mod vand og snavs. Små ridser og pletter i lakken kan opstå som følge af almindelige hverdagsting. Der er nemlig flere faktorer, der er hårde mod bilens originale lakering. Vaskehaller, direkte sollys og stenslag er nogle af de ting, som på længere sigt kan give misfarvninger eller ridser i din bils lak. Du kan derfor med fordel få påført et lag keramisk coating på din bil for at formindske en del af den almene slitage.

Fordele ved keramisk coating

Der er flere fordele ved keramisk coating, som kan gøre det nemmere for dig at beskytte lakken på din bil. Med et lag keramisk coating er du ikke kun beskyttet mod ridser, men også andre skadelige ting. En af de ting er oxydering fra solens UV-stråler. Selvom det ikke kan undgås, at man fra tid til anden vil lade sin bil stå i direkte sollys, kan man ved hjælp af keramisk coating beskytte den mod skadelige UV-stråler. På den måde er man sikker på, at lakken ikke falmer med tiden og mister sin glans. Keramisk coating kan derudover også beskytte mod lakdefekter fra syreregn og gøre det nemmere at rengøre ens bil.