Transport

Transport af bil

Hos Massoni anerkender vi bilers værdi.

Din bil skal naturligvis kunne transporteres sikkert frem til dig. Derfor tilbyder vi ekstraordinær kundeservice, i form af sikker og effektiv transport af dit køretøj. På denne måde slipper du for bekymringen og planlægning ved selv at sørge for transport af din bil.

Ved transport af bil opbevares den i vores lukkede trailer, som sikrer optimal fastgørelse, så den kan fragtes til den ønskede lokation under sikre forhold. Desuden sikrer vores trailere en diskret afhentning af din bil og naturligvis en effektiv transportering af din bil.

Hos Massoni er vi i stand til at afhente alle steder i landet, og bilen er naturligvis fuldt forsikret, så længe din bil er i vores varetægt. Ønsker du mere information om mulighederne for transport af bil, kan du kontakte Massoni.

Afhentning

Levering

Levering i hele Danmark

Vi er i stand til at afhente fra ethvert sted i Danmark og transporten af din bil er naturligvis fuldt forsikret. Kontakt os for mere information.

 

Hvordan transporterer vi biler?

Når Massoni er ansvarlig for transporten af din bil, kan du bekymringsfrit overlevere den velvidende, at den er i gode og kyndige hænder. Bilen bliver transporteret i en lukket trailer, for at skåne den mod vind og vejr. Desuden er traileren opbygget, så den sikrer optimal fastgørelse af din bil. På denne måde undgås potentielle skader. Vores ansatte har kendskab til den nødvendige gennemgang af fastgørelsen, så bilen transporteres sikkert og effektivt.

Ved overlevering af bilen overtager vi hos Massoni ansvaret for din bil, og den er af denne grund naturligvis fuldt forsikret, så længe den er i vores varetægt.

Vores service i forbindelse med transport af din bil, dækker både over afhentning og levering af din bil. Transporten af din bil er ikke begrænset geografisk, da vi tilbyder afhentning og levering i hele Danmark.

Ønsker du at vide mere om vores service eller høre nærmere om, hvordan vi transporterer bilerne, kan du kontakte os for mere information. Vi ser frem til at høre fra dig, afhente og levere din bil, og behandle den i overensstemmelse med dens værdi.

Bil transport

Din bil er sikker transport værd. Bil transport er ikke bare bil transport, når man sætter pris på sin bil. Her er det en investering i din bil, som med garanti gør en forskel. Vores ekstraordinære service i form af bil transport er ikke alene en garanti for sikker og bekymringsfri transport af din bil. Det er desuden anerkendelse af din tid, da du ikke selv skal bruge timer på at afhente. Vi hos Massoni ønsker, at du skal opleve service, der stemmer overens med værdien af din bil. Din bil er mere end bare et transportmiddel, og derfor skal den behandles herefter. Med bil transport hos Massoni står vi for afhentning, transport og levering. Vi værdsætter kvalitet, som naturligvis skal afføde en tilsvarende service.

 

 

 

 

Udfyld formularen her og bestil transport

Du er også velkommen til at ringe til os på (+45) 41 488 911.