Exteriør

Hos Massoni bliver alle biler vasket skånsomt.
Vi vasker bilerne i hånden og bruger kalkfrit vand, hvilket sikrer, at bilen undgår unødvendige vaskeridser og kalkpletter.

Rengøring af bil udvendig

Snavs vil med tiden kunne ødelægge din bils flotte facade. Det er nemlig ikke kun reservedelene, der bliver påvirket af vind og vejr, men også bilens ydre. Det er derfor vigtigt, at man får foretaget en rengøring af bil udvendig, så snavs ikke sætter sig fast og laver ridser.

Hos Massoni vasker vi alle biler skånsomt med håndkraft. Dermed sikrer vi, den bedste exteriør rengøring for dig og din bil. Ved håndvask er det muligt at blødgøre og vaske hver en krog, som oftest bliver overset ved en automatisk bilvask. For at få det fineste resultat vasker vi din bil i PH-neutral shampoo og skyller den med kalkfrit vand. På den måde sikrer vi et lækkert og køreklart resultat uden fastsiddende kalkpletter. For os er bilvask ikke bare en bilvask, da det er vigtigt at passe på og værne om hver en detalje. Et tiden inde til en exteriør rengøring af din bil, kan du trygt lægge ansvaret i vores hænder.

Hvorfor vælge en exteriør rengøring med brug af håndkraft?

Automatisk bilvask kan være en hurtigt og let løsning, selvom den er knap så effektiv. De store og tunge børster gør det svært for maskinen at komme ind til de små og komplicerede steder. Derfor bliver meget snavs overset, hvilket på sigt kan skade bilen. Korrekte og skånsomme behandlinger af exteriør er vigtige for vedligeholdelsen af din bils facade. En forkert shampoo med en høj PH-værdi er hård for bilens ydre og kan i sidste ende misfarve lakken på din bil. Det er derfor vigtigt, at man vælger en mere blød og grundig løsning. Rengøring af bil udvendig foretaget med håndkraft er en god måde at skåne din bil på. Dermed sikrer du, at facaden på din bil forbliver intakt.

Hvordan gør vi?

For at sikre en høj kvalitet af behandlinger af exteriør, gennemgår vi flere trin under rengøringen af din bil. Først og fremmest renser vi dine fælge med en blød børste. Det gælder både front, indvendig hjulbalje og ejer. Dernæst påføres citrus på paneler og dørfalser for på en skånsom måde at blødgøre fastsiddende snavs. Dernæst vaskes alt fra hjulkasser til motorrum med varsom og grundig hånd. Herefter påføres snow foam, som efter en rum tid vaskes væk. Det sker i forbindelse med, at bilen vaskes med en PH-neutral shampoo, der er skånsom for lak og exteriør. Ved hjælp af et 2-spands-system sikrer vi, at den exteriør rengøring, som din bil gennemgår, sker uden chance for at skarpe objekter sætter sig fast i vaskehandsken. Efter vask med shampoo påføres flere runder af dekontaminering for at sikre, at tjære og flyverust er væk. Til sidst skylles køretøjet med kalkfrit vand og aftørres med mikrofiber håndklæder.

Servicevask

Pris 749,-

Grundig vask med lakrens

Pris 1499,-