Opbevaring

Velkommen til Massoni Garage

et sikkert valg til opbevaring af dit køretøj

Opbevaring af bil

Opbevar din bil hos Massoni, når du vil være sikker på højeste sikkerhed, bedste service og den optimale klargøring. Vores specialdesignede lagerområde har 25 unikke opbevaringspladser, og en af dem kan tilskrives din bil. Området ligger omkring Aarhus og har et yderst højt sikkerhedsniveau. Der er diskret indhegning og overvågning i alle døgnets timer. Hos Massoni er der sikker opbevaring af din bil i hele den periode, hvor den er hos os takket være et dedikeret team af fagfolk.

Sikkerhed

Med en bil af lidt højere kaliber, eller som ejer af en veteranbil, er det naturligt at opbevare den hen over vinteren for at passe bedst muligt på den. Den bedste måde at opbevare bilen på er i en tør og opvarmet garage. Det har vi naturligvis sørget for ved samtlige af vores opbevaringspladser. Ikke alene er opbevaringen af bilen afgørende. Det er desuden vigtigt, at den får den rette behandling inden opbevaring og derefter bliver gjort klar til vejene igen, når sæsonen nærmer sig. Hos Massoni tilbyder vi derfor én samlet pakke til vores kunder, da vi tror på, at dette er det bedste for din bil. I denne pakke tilbyder vi alt indenfor køretøjsvedligeholdelse og naturligvis af højeste kvalitet. Det gælder blandt andet kosmetisk udbedring såsom polering, keramisk coating, fælgereparation og malerarbejde, som kan ske i forbindelse med opbevaring af din bil. Endvidere tilbyder vi professionel håndtering, hvis din bil skal til service, hvortil vi har nogle gode samarbejder med flere af Danmarks bedste værksteder. Med andre ord er Massoni stedet for opbevaring af bil, hvis du ønsker den bedste service på alle parametre.

Hvorfor opbevare din bil?

Man skal ikke undervurdere vigtigheden af den korrekte opbevaring af sin bil. Det kan slide unødvendig meget på bilen, hvis den ikke opbevares under de optimale forhold. Derfor holder vi naturligvis hos Massoni løbende øje med temperaturer og lokalernes fugtniveau, så bilerne opbevares optimalt. Af denne årsag er opbevaringshallen opvarmet med min. 15 graders varme døgnet rundt.

Når du skal opbevare din bil hos Massoni, står vi for afhentningen af bilen, hvorefter den bliver klargjort og poleret til opmagasinering. Herefter placeres bilen på hylden med tilslutning til strøm. Efter endt opbevaring sørger vi for service af bilen, hvorefter du får den leveret klargjort og nyserviceret – klar til ingen at indtage vejene.

Området til opbevaring hos Massoni er godkendt af forsikring til opmagasinering af biler, dog skal du som ejer af bilen SELV have en stilstandsforsikring til, når bilen er i vores varetægt. Der vil i normale åbningstider være mulighed for tilgang til dit køretøj.

Lad Massoni stå for det hele; afmelding, koordinering med værksteder, klargøring mm., så du altid har en skinnende og nyserviceret bil!

Sikker opbevaring hos Massoni Garage

1

Bilen bliver afhentet

2

Bilen bliver klargjort/poleret

3

Bilen bliver sat på hylden med tilslutning til strøm

4

Bilen skal til service

5

Bilen er klar; nyserviceret og klargjort

Få din bil opbevaret sikkert hos os

Vores hal er placeret på et sikret område. Opbevaringshallen er opvarmet med min. 15 graders varme døgnet rundt.

Området er godkendt til opbevaring af biler

Området er godkendt af forsikring til opmagasinering af biler, dog skal du som ejer af bilen SELV have en stilstandsforsikring til når bilen er i vores varetægt. Der vil i normale åbningstider være mulighed for tilgang til dit køretøj.

Kontakt for pris