Brugtvogn

Keramisk coating til din brugte bil

Ved en brugt bil, der ikke er leveret direkte fra fabrikken, er det forventeligt at der er diverse ridser og mindre lakskader, som følge af bl.a. forkert vask af bilen, brug af vaskehal, stenslag og oxidering af lakken.

Med en keramisk coating forsegler vi bilens overflader og beskytter lakken mod ridser.

Hos Massoni foretager vi en gennemgang af din bil, hvilket sikrer at lakken er uden ridser forinden påbegyndelsen af keramisk coating. Såfremt den keramiske coating foretages på en lak der i forvejen har ridser, vil ridserne blive forseglet, hvilket kan kræve vandslibning for at udbedre ridserne i den originale lak.

OBS: Det er en forudsætning for keramisk coating, at du som minimum vælger en polering fra niveau 2.

Vi vægter kvalitet utrolig højt, og sætter en ære i, at du har den samme følelse af ’’ny bil’’, selv efter flere år. Sammen finder vi den helt rigtige løsning for dig; den keramiske coating der passer dine behov og i hvilket omfang du ønsker bilens øvrige overflader beskyttet, herunder bl.a. glas, hjul og trim.

Keramisk coating er ikke alene for beskyttelsen, men også for at maksimere dens udseende og holdbarhed så længe som muligt.

crystal-serum-light-min-3

Gtechniq Crystal Light

Crystal Serum Light danner en ekstra holdbar beskyttelse. Når den er anvendt, vil glans niveauet forblive i den øverste 90% i markant længere tid end traditionelle produkter til lakbeskyttelse.

Med Crystal Serum Light på bilen bliver al rengøring meget nemmere.

Det høj densitets keramiske lag er modstandsdygtigt over for kemikalier fra pH 2 – pH 12. Denne egenskab gør også bindende kontaminanter, såsom harpiks, tjære- og kalkpletter, lette at fjerne.

Modsat mainstream voks og organiske polymercoatinger, kan Crystal Serum Light og Crystal Serum Ultra modstå både højere og lavere temperaturer. De modstår temperaturer så lave som -40° til så højt som + 250° C.

Priser fra 2499,-

Crystal-Serum-Ultra-min-1

Gtechniq Crystal Serum Ultra

Crystal Serum Ultra er den bedste lakbeskyttelse du kan få, den bevarer bilens glans så den ser ud som en ny og forlænger levetiden på lakkens perfekte finish.

Nøglen til de fremragende resultater som kan opnås med Crystal Serum Ultra er de nye og revolutionary anvendelse af 7 nm nanopartikler sammen med den eksisterende 20 nm nanopartikler, samt større forhold af ‘crosslinkers’ som forstærker og gør toplaget af bilens coating tykkere.

En yderligere fordel ved at anvende et fleksibelt basis lag og et hårdt top lag er at Crystal Serum Ultra er meget resistent mod ekstreme ændringer på temperaturen, selv fra -40° C til +250° C.

Priser fra 3999,-

null

Wheel coating

Afviser bremsestøv & snavs
Rengøring uden stærk kemi
Holdbarhed op til 2 år

Pris 3499,-

null

Caliber coating

Afviser bremsestøv & snavs
Rengøring uden stærk kemi
Holdbarhed op til 2 år
Tåler høj varme

Pris 999,-

Glass coating

  • Optimal udsyn
  • Utrolig hydrofobisk
  • Vandafvisende fra 30km/t
  • Gør et nemmere at fjerne is, insekter & harpiks
  • Holdbarhed op til 30.000km
(Forrude)

Pris 999,-

(Alle ruder)

Pris 1499,-