PPF (Stenslagsfolie)

Hvad er PPF?

Paint Protection film er en klar beskyttende indpakning, som påføres ovenpå lakken af din lak for at beskytte den mod fysiske skader såsom stenslag, skrammer og ridser. Den kommer i blank eller mat finish og selvhelende med varme fra solen eller vand, hvilket eliminerer vaskeridser og stenslag.

PPF-film er lavet af klar polyurethan, de påføres på køretøjer for at beskytte dem mod fysisk skade, men også for at beskytte den originale lak under. For optimalt resultat og beskyttelse er det bedst af få monteret, når bilen er helt ny, men den kan også anvendes på brugte eller ældre køretøjer.

Premium Shield tilbyder fem års garanti til livstidsgaranti mod falmning, misfarvning, revner eller kemisk farvning afhængig af hvilken film du vælger.

Selvhelende teknologi
Tykkelse på 195 mikrons (original lak  130-180 mikrons)
Ultraglat og højglans Top-coat
Elasticitet op til 435%
Heler under direkte varmepåføring
Ridse-, slag- og stenslagsbestandig

Pris eksempel

Kontakt os for pris på din bil

PremiumShield-Logo

Porsche 911 – Fuld bil

PPF (Stenslagsfolie) på porche 911

58.999,- inkl moms

Forkofanger

Forlygter

Kølerhjelm

Forskærme

Rockerpanels (2 lag)

Sidespejle

A-C stolper

Hele taget

Alle døre

Bagskærm

Bagkofanger

Bagklap

Spoiler

Porsche 911 – Fuld front

PPF (Stenslagsfolie) på porche 911

28.999,- inkl moms

 Forkofanger

 Forlygter

 Kølerhjelm

 Forskærme

 Rockerpanels (2 lag)

 Sidespejle

 A stolper

 Tagfront

Kontakt os for pris på din bil

Kan man se PPF når det er monteret?

 

PPF er ikke designet til at være usynlig – men for optimal beskyttelse.

Det er en klar indpakning, der er lagt over din originale maling, og dens formål er at beskytte fabriksmalingen nedenunder. Vi gør vores bedste for at sikre, at den er så usynlig som muligt, omslutter kanter og skjuler sammenføjninger, og i de fleste tilfælde er den næsten usynlig for det utrænede øje. Dens udseende er optisk klart og vil forbedre lakken under, hvilket forbedrer udseendet og har i mange tilfælde evnen til at skjule allerede påførte skader i lakken.

Der er stor forskel på PPF-folie og de kan variere meget i klarhed og struktur, det er derfor vigtigt at få en folie som matcher den originale lakering. Premium Shield tilbyder er udbyder at noget af de klareste folie og matcher din bils originale lak.

Hver bil er forskellig, hvorfor vi også printer folien til hver enkel bil. Dette sikrer at de udskårne felter passer på lige den del man vælger at beskytte. Ved hjælp af de forskårne felter er filmen designet til at omslutte panelets kanter og tilbyde fuld kant til kant dækning, hvor det er muligt.

 

Kan PPF fjernes igen?

 

Ja, en af de mange fordele ved PPF er, at den kan fjernes når som helst. I nogle tilfælde kan det kræves at folien skal udskiftes, dette kan være på grund af skader fra stød eller på grund af filmens alder. Vi anbefaler stærkt, at du bringer køretøjet tilbage, hvis du af en eller anden grund ønsker filmen fjernet, da det kun bør gøres af en professionel installatør. Når filmen er fjernet, vil den originale lakering se ud som at der aldrig har haft PPF monteret.