Fælge reparation

Hos Massoni Garage tilbyder vi reparation, polering og lakering af dine beskadigede fælge, så de igen fremstår som nye – og på den måde undgår at skulle købe nye!

Vi gør det nemt for dig som følge af gode samarbejdsaftaler. Det eneste du skal gøre er, at levere et fælg uden dæk hos Massoni, hvorefter vi vil tage os af den efterfølgende proces. Vi kan naturligvis også stå for afmontering af fælge, dæk og afrensning såfremt dette ønskes.

Fælge reparation

Skarpe kantstene og store bump er de helt store syndere for biler. Små ujævnheder kan skabe store skader, og det er ikke altid, at man kan forudse, hvornår uheldet er ude. Derfor kan der hurtigt opstå ærgerlige og tydelige ridser på fælgene på din bil, som ødelægger den ellers gode køreoplevelse. Ridser og tydelige skrammer på bilers fælge er ikke kun irriterende for øjet at kigge på, men kan også være omkostningsfulde at skulle udskifte eller reparere. Selvom de fleste vil kigge i retning af nye fælge, kan det godt betale sig at give de gamle en ekstra omgang kærlighed. Det er nemlig muligt at genopfriske sine fælge gennem en fælge reparation. Dermed slipper du for at skulle gå på kompromis med at vælge nye fælge, da de gamle bliver så gode som nye.

En fælge reparation kan være nødvendig fra tid til andet. Det er dog langt fra alle, som ved, at dette er en mulighed. Det er ikke altid nødvendigt at skulle skille sig af med de fælge, man er godt tilfreds med, og som giver bilen det helt rigtige udtryk. Derfor kan man gøre sig klogt i at give de gamle en hjælpende hånd, så de kan fungere i længere tid. Hos Massoni står vi altid klar til at vejlede og råde dig, så du finder den løsning, der passer bedst til dig og din bil. På den måde kan dine alufælge igen blive skinnende og køreklar, mens du slipper for besværet med en komplet udskiftning.

Få dine fælge til at se nye ud igen

Har du fået nogle store ridser og skrammer på dine fælge, kan du med fordel kontakte os i Massoni. Med vores mange års erfaring står vi klar til at få dine fælge til at se nye ud igen. Det gør vi ved at holde os opdateret på området og altid have det nyeste udstyr til rådighed. Med vores professionelle og avancerede udstyr har vi mulighed for at rette op på mange forskellige typer af skader. Det gælder alt fra reparation af lakskader til korrekt afdrejning af dine fælge. På den måde sikrer vi dig ikke kun en fælge reparation i højeste kvalitet, men også at dine fælge igen vil blive skinnende, som var de fabriksnye. På den måde kan du snart køre på vejen igen uden at skulle tænke over ujævnheder og ridser. Er du tvivl om, hvorvidt det er muligt at rette op på de skader, dine fælge har pådraget sig, er du velkommen til at kontakte os. Sammen vil vi hurtigt kunne finde den korrekte type af fælge reparation, der passer til lige netop din bil. Dermed undgår du at skulle gå af med de fælge, du er tilfredse med.

FælgstørrelseOp til 18"Op til 19"-20"Op til 21" og op
Priser fraKr. 2.495Kr 3.125Kr. 4.225

Prisen for reparation af en eller flere fælge varierer fra fælgstørrelse og model. Kontakt os for yderligere information og få et tilbud på reparation af dine fælge.

Wheel coatingsWheel coatings
Wheel coatingsWheel coatings

Skriv til os nu