Bilpleje

Få den bedste bilpleje i Aarhus hos Massoni Garage

De fleste bilejere holder vældig meget af deres bil. Og det med god grund, naturligvis. Men er du indehaver af en specialbil eller luksusbil, så er dit tilhørsforhold nok et lidt andet. Og det er noget vi forstår hos Massoni Garage. Derfor er det også med stolthed, at vi tilbyder at give din firhjulede en kærlig hånd, med lige så stor en omsorg, som var det vores egen.

Siden 2020 har vi med glæde slået dørene op for de bilejere, der ønsker en bilpleje i særklasse af deres elskede køretøj. Det er nemlig vores speciale. At tage os af din drømmebil når den trænger lidt rengøring, lakkorrektion eller fælgene skal repareres eller meget andet. Vores team er skræddersyet til at varetage opgaven, så du endnu gladere kan køre videre.

Bilpleje er en service, der fås mange steder, og som dækker over mange forskellige opgaver. Vi tilbyder således også et væld af services til din luksusbil, hvilket er unikt for Massoni Garage.

Opbevaring af din bil

Er du betænksom ved at have din bil stående et fremmed sted mens du er væk, så fortvivl ej, vi har naturligvis sørget for, at sikkerheden er i orden, så du ikke løber nogen risiko ved at aflevere bilnøglerne til os, når du blot ønsker en omgang bilpleje. Vi har nemlig smart overvågning og solid indhegning installeret

Som mange andre har du måske i lidt for lang tid forsømt at vedligeholde interiøret i din bil. Det vil sige, det indvendige i kabinen. Det rengør vi hellere end gerne, og der er ikke nogen opgave her, der er for stor for os.

Rengøring af din bil

Vi tilbyder grundig og dybdegående rengøring af læder, rat, måtter og alle de forskellige slags overflader, der måtte findes i din bil. Som en del af vores bilpleje af interiøret i din bil, afmonterer vi sæderne, så vi bedst muligt kan komme til at lave en grundig rengøring.

Er det i stedet den udvendige, der trænger, altså exteriøret, kan du ligeledes forvente, at vi tager os kærligt af din bil. Vi sørger for en komplet rengøring af din bils ydre gennem en lang række trin, som på den mest grundige og skånsomme vis vil fjerne snavs og pletter fra din bil smukke ydre.

Blandt andet benytter vi kalkfrit vand til at skylle din bil afslutningsvis for at undgå kalkpletter, og som prikken over i’et tørrer vi bilen med mikrofiberhåndklæder. Forud for dette er som nævnt gået en lang række trin, hvor vi eksempelvis benytter en PH-neutral shampoo, og citrus til at oplæse fedt og snavs.

Som allerede nævnt tilbyder vi også så meget andet bilpleje, eksempelvis lakkorrektion, keramisk coating, reparation af fælge, opbevaring med mere. Så er du på udkig efter den absolut bedste bilpleje i Aarhus til din luksusbil, er det Massoni Garage, der er stedet for dig og din bil.

Få et uforpligtende tilbud på bilpleje i dag