Om os

Massoni Garage

Massoni Garage er en detailing virksomhed beliggende i Aarhus. Siden vi åbnede vores dedikerede garage i 2020 har vores forretning været i konstant vækst, hvortil vi nu har sammensat et team af nøje udvalgte og engagerede medarbejdere til at servicere netop din bil.

Med flair for biler og sublim service bidrager Massoni Garage med et stærkt ’’know how’’ omkring håndteringen af din bil – eller specialbil – og tilbyder en lang række af services, som vi er utrolig stolte af.

Vi vægter kvalitet højt, hvilket afspejles i vores nøje udvalgte samarbejdsaftaler med forretningspartnere i Europa.

Vi går ikke på kompromis med serviceringen af din bil

Som certificeret af nogle af verdens største coating brands er det med ydmyghed og stolthed, at vi kan tilbyde en service der specifikt opfylder dine ønsker og behov – og er noget udover det sædvanlige!

Massoni Garage har et ønske om at gøre processen så nem og behagelig for dig, som overhovedet muligt, og vi går ikke på kompromis med serviceringen af din bil, hvad enten det vedrører detailing, opbevaring eller transport heraf. Vi bekymrer os om dit køretøj – som var det vores eget – og det vægter vi utrolig højt i udførelsen af vores arbejde.

null

Overvågning

Vores garage er udstyret med kameraovervågning både ude og inde samt tågekanoner indendørs. Ud over dette har vi alarmering på pladsen, der registrerer enhver bevægelse fra bygningen uden for åbningstiden. Alle systemer testes og serviceres regelmæssigt.
null

Indhegnet område

Hele området er sikret med indhegning og bevægelsessensorer, og kan kun tilgås af personer der er tilknyttet virksomhederne på pladsen.