Interiør

Rengøring af din bils indvendige interiør

Hos Massoni værner vi mindst lige så meget om detaljen på det indvendige resultat som det udvendige, da vi – personligt – sætter pris på, at træde ind i bil, hvor både det ydre og indre spiller 100 %.

Vores interiør klargøring omfatter en dybdegående rengøring af bl.a. tæpper, læder, plastik og alle bilens indvendige overflader. Fordi læder er et naturmateriale, vil det med tiden nedbrydes og i værste tilfælde revne, hvis ikke det får den nødvendige pleje.

Dybt begravet snavs, som i mange tilfælde har fået lov at ophobe sig over mange år, udvindes ved hjælp af en lang række processer, som vil efterlade din bil som ny.

Let rengøring

Priser fra 1499,-

Grundig rengøring

Priser fra 3499,-

Læderrengøring + pleje (Tilvalg)

Priser fra 1499,-

Rengøring af bil indvendig

Interiør rengøring kan for mange være en stor og tidskrævende opgave, der kan hænge som en byrde over hovedet i en travl hverdag. Det kan ikke undgås, at snavs og støv ophober sig med tiden, selvom tiden til rengøring løber fra dig. Savner du duften af en frisk og ren bil, kan du med fordel forkæle dig selv med en rengøring af bil indvendig. Dermed slipper du for alt besværet. Hos Massoni vægter vi detaljen højt. Det er derfor vigtigt, at bilens indre er lige så skinnende, som dets ydre. Derfor tilbyder vi at give dig en hjælpende hånd, når tiden er inde til at få fjernet gammelt støv og snavs. På den måde får du fornemmelsen af at køre i en ny bil uden at skulle røre en finger. Rengjorte måtter og rens af rat er blot nogle af de ting, som giver din bil nyt liv. Dermed kan du bruge tiden på andre og vigtigere ting end at hive støvsugeren frem og svinge støvekluden.

Vælger du at overlade arbejdet til os, kan du i ventetiden få en kop kaffe eller ordne dagens store gøremål. Samtidig sørger vi for, at der bliver gjort en ende på det dybt begravede snavs og støv i din bil. Med en kvalitets rengøring kommer hver en detalje i din bil til igen at skinne. På den måde kan du køre fra os med følelsen af at have en ren og ny bil.

Hvordan rengør vi din bil?

Ved en rengøring af bil indvendig bliver der foretaget en rens af måtter. Når du træder ind og ud af din bil, kan det ikke undgås, at der bliver slæbt ting med ind på bilens måtter. Snavset kan grave sig dybt ned i måtterne og gøre det svært at få løst igen. Derfor renser vi måtterne helt i bund, så de fremstår nye og uberørte. Udover at rengøre alle måtter sørger vi også for, at dit rat bliver renset. Rattet i din bil består af læder, som er et naturmateriale, der bliver beskadiget, hvis ikke det får den nødvendige pleje. Gennem vores grundige rens af læderet beskytter vi rattet mod snavs og slitage, så det undgår at krakelere og blive ødelagt. For at kunne sikre kvaliteten af rengøringen afmonterer vi din bils sæder. På den måde kan vi komme rundt i alle afkroge og sikre, at der blive taget hånd om alt.

Er tiden inde til at få foretaget en rengøring af bil indvendig, er du velkommen til at kontakte os. Dermed sikrer du din bil en interiørrengøring i høj kvalitet, hvor detaljen er i fokus. Dermed vil du kunne køre fra os med frisk bil, der er ren og køreklar.